vrijdag 13 september 2013

Elf Gotta Glow Highlighter

 
Laatst deed ik voor het eerst een bestelling bij Eyes Lips Face. Ik wilde graag enkele van hun producten uitproberen waaronder deze highlighter blush Gotta Glow.
Vooral omdat ik hoorde dat het een hele goede dupe is van de beroemde Nars Albatros highlighter.
Ik kan ze helaas niet voor jullie vergelijken omdat ik zelf de Nars Albatros niet bezit. Maar ik kan jullie wel laten zien hoe mooi deze highlighter is.

 
ELF noemt dit product een blush, maar eigenlijk is hij dat niet.
Het is een prachtig wit transparant poeder met een gouden shimmer die een prachtige gouden glans achterlaat op de plekken waar je hem aanbrengt.
Hij heeft overduidelijk een warme ondertoon.
 
 Gotta Glow kost €4,- en is  te koop op www.eyeslipsface.nl
 
 
 De verpakking is vrij basic maar stevig en netjes. Een zwart mat rechthoekig doosje met een kijkraampje in het deksel. Dat is wel makkelijk want als je net als ik meerdere blushes van deze lijn hebt kun je makkelijk zien welke het is.
 

Hier zie je een swatch van Gotta Glow op mijn hand. Het is een beetje lastig om hem goed vast te leggen. Maar zoals je ziet geeft hij een hele mooie gouden glow.
Er zitten geen grove gouden glitters in. Het zijn meer een soort shimmer deeltjes.

 
 Hier zie je de highlighter op mijn jukbeen.
 
Op dit moment ligt hij bij mijn dagelijkse make up omdat ik hem zo graag gebruik.
Hij is wel heel poederig dus je moet heel voorzichtige met de kwast zijn. Niet zo zeer omdat te veel aanbrengen nou zo erg is, maar meer omdat je anders zoveel poeder verspilt....
 
Groetjes Anna
  

8 opmerkingen:

Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.
Groetjes Annamarie.