All about me

Hoi, hoi welkom.
Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik wens je veel lees plezier.

Wie ben ik?
Mijn naam is Annamarie van Rij, ik ben 28 jaar oud en kom uit het leuke, bruisende Noord-Holland. Ik woon sinds 2 jaar weer in Beverwijk, de stad waar ik ook geboren en opgegroeid ben. Ik woon hier samen met mijn dochtertje Amber van bijna 6 jaar en ons schildpad genaamd Turtle (dat krijg je ervan als je een 4 jarige een naam laat verzinnen).

 

Als klein meisje was ik een echte wildebras die in bomen klom en hutten bouwde, maar in mijn pubertijd kwam daar verandering in. Steeds meer begonnen beautyproducten en make-up mijn aandacht te trekken en zo veranderde ik steeds meer in een meisjes meisje (maar ben ook nog wel een beetje stoer soms). Naast beauty gaat mijn interesse uit naar reizen, koken, fashion en andere typische vrouwen dingen. Ook ben ik de laatste tijd veel bezig met gezonde voeding, clean eten en natuurlijke beauty producten die zowel goed zijn voor mij als voor het milieu.

Studie en werk.
In de zomer van 2004 heb ik mijn MBO diploma SPW-3 gehaald en een jaar later mijn SPW-4 Basisonderwijs. toen besloot ik een jaar te gaan werken voor ik weer verder ging studeren. Ondanks dat iedereen in mijn omgeving zei dat ik dan nooit meer terug naar school zou gaan ben ik een jaar later vol goede moed aan de PABO deeltijd opleiding begonnen.

Ik werk op dit moment als gastouder en dat doe ik vanuit huis. Op deze manier kan ik er voor mijn dochter zijn en dat vind ik erg belangrijk.

Ik ben dit Blog begonnen omdat ik het super leuk vind om te schrijven over alle onderwerpen die mij  interesseren.

Ik hoop dat jij net zo veel plezier beleeft aan het lezen van mijn artikelen als ik aan het schrijven daarvan.

Groetjes Annamarie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.
Groetjes Annamarie.