woensdag 11 september 2013

Opgemaakte Producten


Ik gooi mijn lege producten altijd in een tas die bij de badkamer hangt omdat anders de prullenbak zo snel vol is. Laatst keek ik er naar en bedacht ik me dat dat best veel producten waren. Ik besloot het aan te vullen met wat lege make-up spullen om zo genoeg te hebben voor een opgemaakt artikel.
Helaas zijn sommige foto's een beetje onscherp geworden. Ik zal wel iets aan de instellingen hebben veranderd.


Deze shampoo en conditioner van de Body Shop zijn erg fijn. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en is zonder SLS en SLES. De conditioner maakt mijn haar lekker zacht en er zitten geen siliconen in.


Ik gebruik heel veel haarmaskertjes.... Mijn haar is van naturen nogal stug en golvend en met een maskertje word het dan weer een beetje zacht. 

 
2 Hele fijne douch producten. Die van Knijpp is mijn grote favoriet omdat hij mijn huid zo lekker zacht maakt. De douche producten van Dove vind ik altijd wel fijn. Niet heel bijzonder maar gewoon prima.
 

 Een aantal maanden terug kreeg ik ineens hele gevoelige plekjes op mijn wangen. Toen ben ik deze moisturiser gaan gebruiken met het bijpassende serum en dat werkte heel goed op mijn huid. Ze hebben hem helaas wel uit het assortiment gehaald.Deze Tonic had ik al heel lang staan maar ik gebruikte hem niet echt meer, met het opruimen besloot ik hem weer even op mijn wastafel te zetten zodat ik hem op kon maken.
Het is op zich een prima tonic. Basic maar goed.


Oog make up removers gaan er bij mij altijd best snel door heen. Deze 2 heb ik als laatste opgemaakt. Ze doen hun werk beide prima. 


Ook wattenschijfjes gaan erg hard bij mij..... 


De Pure Coconut handcreme vind ik fijn en ga ik opnieuw kopen.
De nagellak remover is gewoon basic. 


Opgemaakte make-up producten zijn altijd het leukste.
De lipbalsem van Balmi is helemaal opgegaan. Ik gebruikte hem ook veel op droge plekjes op mijn elle bogen waardoor hij extra snel op ging.
All About Matt van Essence is een heel fijne fixing powder voor mijn make-up en ik ben nu ook al aan mijn 3e verpakking bezig.
verder nog een oogpotlood waarvan de punt blijft afbreken. Hij is nu bijna te klein om te slijpen
en een lipstain die uitgedroogd is. Die lipstain is overigens geen aanrader. Hij ruikt heel onprettig. De kleur die hij afgeeft gaat heel erg bloeden van je lippen af en hij droogt je lippen heel erg uit.


Marocan oil vind ik een heel fijn product voor mijn haren. Dit was een tester maar ik kon er best wel een tijdje mee doen. Deze wil ik nog graag full size aanschaffen.

 
Mijn Tandpasta die ik al heel lang trouw ben. Hij werkt heel fijn met mijn gevoelige tanden en hij smaakt lekker. Wat wil een mens  nog meer;)
 
Dat waren de producten die ik heb opgemaakt en bewaard tot  nu toe.
 
Fijne dag nog.

4 opmerkingen:

Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.
Groetjes Annamarie.