Pagina's

vrijdag 19 juli 2013

Catrice Limited edition Glamazona


Whoeoe een nieuwe limited edition van Catrice. Ik ben er dol op, want er zitten vaak mooie producten in en dat brengt zo regelmatig extra variatie bij de drogist!
Lees verder voor mijn mening over enkele producten uit deze Glamazona edition.

 

Allereerst de blushes. Ik heb beide kleuren blush meegenomen. Ik vind ze er prachtig uitzien met het zebra motief er in. Ze zijn behoorlijk fel, dus ik ben heel benieuwd hoe dat uitpakt.

De verpakking is ook erg mooi en degelijk. De print is helemaal mooi in het thema.

Links zie je nr 01 I’m A Survivor, en rechts zie je nr 02 I Got The Flower.
Beide kosten €3,99 per stuk

 
De swatches op mijn arm. Wow deze zijn behoorlijk gepigmenteerd en de kleuren zijn best wel bijzonder. Als je houd van felle kleurtjes blush zit je hier goed! Ik vind ze wel mooi, maar ik ben bang dat ze je snel een soort koorts gloed geven.


Dit is nr 01 I'm A Survivor op mijn wang. Ik had hem een keer in de kleur gedipt toen op mijn andere wang aangebracht en dat was te heftig dus heb ik het restje op deze wang aangebracht en dat was precies goed. Wel heftig, maar mijn huid is niet super licht dus ik vind dat ik het zo wel kan hebben. Ik denk dat je hem dus altijd even eerst op je hand moet aanbrengen om de heftigheid er af te halen want na een keer dippen was het al te veel.

Al met al vind ik de blushes wel erg mooi, maar meer voor een avond look denk ik. Het is iig leuk om in mijn stash te hebben. Als je een hele lichte huid hebt zou ik hier erg mee oppassen.


Een ander product dat ik mee nam was de lippenbalsem pennen. Deze pennen zie je momenteel bij heel veel merken in het assortiment komen. Nadat Clinique met de chubby stick kwam volgde merken als Etos en Bourjois al snel. Ik heb al best een aantal van deze potlootjes en ik vind ze erg fijn! Een mooie kleur en een balsem in een wat wil een mens nog meer;)

De potloodjes hoef je niet te slijpen, je kan ze gewoon aan de onderkant draaien. Wat wel zo prettig is.

Onder Nr 1 I'm A Survivor en boven Nr 2 I Got The Flower. Beide zijn prachtige lip kleuren.

Ze kosten €4,99 per stuk en dat is een heel redelijke prijs voor deze potlootjes.

                 Nr 02                                                                   Nr 01

Hier zie je de kleuren op mijn lippen. De pigmentatie is prima. Van de rode kleur zelfs heel goed. De potlootjes hebben een hele subtiele snoeperige geur die ik best lekker vind.
Ik vind ze erg mooi en denk dat ik deze nog heel veel ga dragen. 


Tot slot het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was: De liquid gold topper.
Het product komt in een mat glazen flesje met het zelfde printje als op de vorige producten. de dop is een pipetje waarmee je druppeltjes vloeibaar goud kan druppelen.  

Maar wat kan je er dan precies mee? Voor een deel ben ik dat zelf ook nog aan het ontdekken... Je kan een drupje over je oogschaduw aanbrengen en zo een golden glow geven aan je oog look. Maar het is wel erg wennen om met dit product te werken. als je de druppel op je oog laat vallen dan glijd hij gelijk naar beneden. je moet het dus eerst ergens op druppelen en het daar vanaf deppen met je vinger. ( tenminste ik denk dat dat de makkelijkste manier is.)


Hier zie je hoe het er uitziet als je het uitgedept hebt.
Ik weet niet of het mooi is om het ook op andere plekken op je gezicht te gebruiken, maar ik denk van niet. Het lijkt mij daar even te heftig voor.
Al met al vind ik het een erg leuk product om in mijn kast te hebben liggen.

Eigenlijk ben ik over alle gekochte producten best tevreden. De lippotloodjes vind ik het fijnst, maar ook de rest stelt me niet teleur.
Ik kan je dan ook zeker aanraden even bij deze limited edition van Catrice te kijken
 
 
 
Groetjes Anna


4 opmerkingen:

  1. die lippotloden zien er goed gepigmenteerd uit! Ook de liquid gold topper ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die lippenbalsem pennen zien er inderdaad goed uit!

    PS: Winactie op mijn site!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lipbalsem pennen vind ik erg mooi! Ben sowieso gek op dat soort lipbalsems :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw die gouden druppeltjes zijn mijn favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.
Groetjes Annamarie.