vrijdag 6 september 2013

Onyx maskerdoekjes van de Action


Ik ben niet echt een meisje dat elke week wel een keer met een bruin, groen of wit masker op haar gezicht rondloopt. Heel eerlijk gezegd vergeet ik dat gewoon. Het is ook zo'n gedoe altijd.
Een sheet masker daar in tegen geeft geen troep en je hoeft ook niet moeilijk te doen om het er weer af te krijgen. Ideaal zou je zeggen...


Bij de Action kwam ik deze maskerdoekjes tegen. Je hebt 3 varianten. (verzorgend en vocht inbrengend, peeling en anti aging.)  Ik nam ze alle drie mee.
Ze kosten €1,69 dus dat is super goedkoop want er zitten 8 doekjes in een verpakking.

 
Deze sprak mij het meest aan. Verzorgend en vocht inbrengend.
 
 
Het lijstje met ingrediënten. Ik zie niet direct irriterende ingrediënten boven aan de lijst staan. Er zit wel parfum in maar dat is meer onder op de lijst.
Ook zitten veel parabenen in hoog in de lijst. Als je die mijd kun je dit maskertje beter overslaan.
De vitaminen die er in zitten staan ook helemaal onder aan de lijst.
 

Sorry dat de ingrediënten zo slecht leesbaar zijn...
 
Het peeling masker.
Parfum staat hier wat hoger op de ingrediënten lijst en de parabenen bijna onderaan.
 

 
En tot slot het anti aging masker.
 
Ook hier zit behoorlijk veel parfum in afgaand op de hoogte in de lijst en dat kan irriterend werken op de huid. Persoonlijk heb ik niet snel last van irriterende stoffen in producten en ik merk er niks van op mijn huid. 
 

De verpakking is redelijk handig. Het is net zo verpakt als de meeste reinigingsdoekjes. Het nadeel van een dergelijke verpakking kan zijn dat het plastic na een poosje niet meer goed plakt en de maskertjes dan uitdrogen. Maar 8 keer open en dichtdoen moet haalbaar zijn.


Mijn ervaring met sheetmaskertjes is dat ze helemaal doordrenkt zijn en daardoor helemaal aan je huid blijven plakken. Helaas is dat bij deze doekjes niet het geval. Je moet echt gaan liggen om te voorkomen dat ze van je gezicht afvallen.
 
De geur is bij alle maskertjes aangenaam en ze voelen lekker verkoelend op mijn huid.
Naderhand voelt mijn huid verfrist. De vochtigheid die achterblijft op je huid kun je nog lekker inmasseren.
 
Ik zie aan mijn huid niet veel verschil en ik heb bij alle doekjes niet het idee dat het heel veel meer doet dan verfrissen.
 
Conclusie:
De maskertjes zijn vooral lekker als je even ontspannen gaat liggen om even te relaxen. je kan nog een komkommertje op je ogen leggen en dan voelt je huid daarna helemaal lekker fris en fruitig aan.
Maar echt de huid verbeteren of herstellen doet hij niet.
 
Persoonlijk denk ik dat dit heerlijk is op vakantie als het warm is en je even lekker wil opfrissen.

 
Groetjes Annamarie
 
 


9 opmerkingen:

 1. Goede review! Zelf denk ik dat ik toch liever voor een smeermaskertje ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede review! Ik had zo'n pakje maskertjes meegenomen op vakantie (kamperen) maar dat was niet zo goed gegaan. Ze bleven niet goed op mijn gezicht zitten en ik wilde ook niet buiten liggen met zo'n masker op hihi. Nu gebruik ik ze thuis, verder zijn ze erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke review! Ik vind het wel een nadeel dat je echt moet gaan liggen, je moet er dus echt je tijd voor nemen. Maar dat kan ook wel eens leuk zijn :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een goede review geschreven! Ik heb ze zelf ook wel eens geprobeerd, maar ik vond ze ook niet echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hmm jammer je ziet ook dat ze niet echt veel serum bevatten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede review, heb ze zelf nog nooit geprobeerd.. wel jammer dat hij niet helemaal de huid herstelt, nee ik zou 'm toch skippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het lijkt me niet zo handig dat je echt moet gaan liggen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik gebruik echt bijna nooit een masker, toch maar weer eens doen! ik vind het wel jammer dat het weinig doet voor de huid:(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb laatst ook maskerdoekjes van de Action gekocht, jammer dat ze wat tegenvallen. Maar zoals je zegt zal het goed zijn voor een gewoon ontspannings-moment.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.
Groetjes Annamarie.